НАЧАЛО ТурцияЛято 2012 в КУШАДАСЪ, Турция-7нощувки - автобусна програма

Лято 2012 в КУШАДАСЪ, Турция-7нощувки - автобусна програма

София - Кушадасъ - СофияСофия - Кушадасъ - София
9 дни/ 7 нощувки
Тръгване:
bus
Цена от150 лв.
Запитване
Имате ли въпроси? Обадете се на 02/951-51-38 или 02/954-30-44
В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО:
 • Транспорт с лиценцирани комфортни автобуси за международен транспорт на - в автобусите се предлагат -500мл. вода, чай, кафе;;
 • 7 нощувки в избрания хотел на съответната база;
 • медицинска застраховка Асистънс на Булстрад / за лица над 65г. доплащане /;
 • магистрални и фериботни такси;
 • изпращане от представител на агенцията при отпътуването на автобусите от София и Пловдив;
 • обслужване от представител на агенцията през цялото време на пътуването.
 • обслужване на местó в Турция от представител на фирмата партньор на агенцията

Можете да направите своето запитване, заявка или конкретна поръчка, като натиснете директно върху избраната от Вс цена на съответната дата и вид сая в таблиците с цените.
Опишете вашите желания, възможности и изисквания, както за периода и срока на пътуване, така и за бюджета, в който бихте желали да се вместим и ни ги изпратете. В рамките на следващия работен ден ще Ви изготвим нашето предложение, съобразно критериите, които сте определили. Нашият принцип на работа е "Максимално удовлетворение на минимални цени".

Програма Хотели
ПОЧИВКИ ЛЯТО 2012 В КУШАДАСЪ
 • Тръгване всеки петък от София, Пловдив, Пазарджик, Хасково.
 • От Стара Загора, Габрово и Велико Търново от 25.05.2012 -29.06.2012 и 24.08.2012 05.10.12.
 • За Велико Търново, Габрово за взимане от място 15 лв., от Казанлък 10 лв. / цените са валидни при минимум 20 рах./
 • За Варна, Бургас Несебър, Поморие тръгване от 18.05.2012 - 29.06.2012 и 31.08.2012 - 05.10.2012


ПРОГРАМА
1`ви ден
Тръгване в 13.00ч. от София Трафик маркет от 16.09, 15.00ч. от Пловдив хотел “Санкт Петербург”. Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход. Рано сутринта пристигане в Кушадасъ. След 14.00 ч. настаняване в избрания хотел.

2`ри ден до 8`ми ден
Свободно време и възможност за доп. екскурзии срещу заплащане предлагани от Турския партньор на агенцията

9`ти ден
Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Свободно време. От 17.00 ч. до 19.00 събиране на туристите от хотелите и отпътуване за България.

10-ти ден
По обед пристигане в България. Пловдив хотел “Санкт Петербург”, София ст. "Васил Левски" - малък мост

ПОЧИВКИ ЛЯТО 2012 В КУШАДАСЪ
Тръгване всеки петък от София и Пловдив.
 • От Стара Загора, Габрово и Велико Търново през месец май и септември при минимум 20 рах.

УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ В ТУРЦИЯ лято 2012!
1. Ранните записвания са валидни при резервация и плащане, направени до обявените промоционални дати!
2. Всяка промяна на име на турист или дата на пътуване по резервация за ранно записване, се заплаща по съответната дата на стандартните цени!
3. Всеки турист който резервирал и заплатил пакет за ранно записване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да смени датата и заплати по основни тарифи губи на 100% внесената сума!

УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ!
1. Настаняването в хотелите при пристигане става след 14.00 часа, а освобождаването на стаите до 12.00 часа!
2. При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
3. Преди настаняване в стаите и след освобождаване на същите не се ползват никакви услуги в хотелите или се ползват срещу заплащане!
4. При настаняване на трима възрастни в стая с три легла, не се гарантират три оделни нормални легла, тъй като винаги третият възрастен ползва отстъпка от цената и затова се настанява на допълнително легло, същото важи и за всички деца настанени в стандартна стая! Трети възрастен и деца се настаняват на редовно легло само, когато се заплати фамилна стая или апартамент!
5. Настаняването в стая с изглед към морето или в основна част на хотела става само в случаите където е обявено доплащане за това и съответно е заплатено предварително в офисите и представителствата на агенцията
6. Точният час и място на отпътуване от България, номер на автобуса и съпровождащия водач от агенцията се съобщават в ден сряда в седмицата на тръгване!
7. Настаняването в автобусите е според датата на записване!
8. Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая.
9. Всички деца имат седалка в автобуса!
Хотел Сурмели


ЗАБЕЛЕЖКА!!! НАСТАНЯВАНЕТО В АВТОБУСИТЕ СТАВА ПО РЕД НА ЗАПИСВАНЕ, А ЗА ГАРАНТИРАНИ ПРЕДНИ МЕСТА ОТ 1 ДО 12 СЕ ДОПЛАЩА!

 • HB – (Закуска и вечеря).
 • ALL INCLUSIVE– (Храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки).
 • ULTRA ALL INCLUSIVE – (Храна и местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки).

Минимален брой участници за провеждане на екскурзията не е необходим!

При пътуване в Република Турция за български граждани е необходим задграничен паспорт валиден два дена след връщането обратно в БЪЛГАРИЯ и лична карта.

Медицински и санитарни изисквания към български граждани няма!

КУШАДАСЪ, Турция
Наричат Кушадасъ - "Перлата на Егейско море".
Кушадасъ е градът, откъдето преди няколко десетилетия започна туристическият бум в Турция. Множеството хотели, дискотеки, барове и ресторанти го превърнаха в особено оживено място. Плажовете се намират на около 10-12 минути от града. Градът е известен с едно от най големите яхт-пристанища на Западна Анатолия.

Разположен в центъра на едноименния залив, завършващ на север с полуостров, който го отделя от Измирския залив и почти достига до гръцкия остров Хиос. На юг тесен пролив го отделя от друг гръцки остров - Самос.

В залива на Кушадасъ, срещу града, е разположен малък остров, съединен със сушата чрез път. На този се издига древна Генуезка крепост, наречена Кючукада калеси, придобила своята известност през XVI век като убежище на знаменития пират Барбадос. Вечер осветения остров представлява забележителна гледка.

Едно от най-големите предимства на Кушадасъ е близостта на града до древните паметници на световната култура и история - като Троя, Ефес, Къщата на Дева Мария, Хиераполис, природния феномен Памуккале и др.
Кушадасъ е живописен туристически център намиращ се в центъра на едноименния залив. Града е разположен на брега на Егейско море и очарова с незабравимия си пейзаж.
Кушадасъ е популярен балнеоложки курорт и прекрасно оборудван международен туристически център.
В близост до Кушадасъ се намират множество исторически и археологически забележителности както и природния феномен Памукале.


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ НА МЯСТО ПО-ЖЕЛАНИЕ!

ИЗМИР
На брега на Егейско море се е разположил този удивително красив и многонаселен град. Измир има удобно географско положение - до подножието на хълма, където се извисява историческата крепост Кадификале, построена по времето на Александър Македонски, привличаща туристи от всички краища на света, покрай пристанището, огряно от слънцето, обкръжен от високи планини. Историческото име на Измир е Смирна. Археологическите изследвания позволили да се предположи, че първите заселници на града са се установили тук през третото хилядолетие преди новата ера. Според учените, първоначалното ядро на града се отнася към същата епоха, като равнищата на урбанизация на Троя. Убедете се, че тук има какво да се види!

ЕФЕС
Ефес - един от най-древните елински градове-колонии в Мала Азия, основан през 11 век пр. н.е. Този град векове наред не слиза от страниците на Античната история. В Ефес се е запазила основната структура на древния град, което позволява да си съставите представа за устройството на античното селище. Достигналите до нас останки от фасада на античната библиотека на Целмуис Полинемус, двете агори, баните, къщите на богати граждани до днес поразяват с изящество и завършени форми. В Ефес е прекарала последните дни от живота си Пресветата Дева Мария Богородица, чиято къща могат да разгледат всички, които посетят тази екскурзия. В края на екскурзията се прави посещение на кожена фабрика.
ЦЕНА : 36 -38 euro на възрастен. Деца на 50%.


ДЖИП САФАРИ
Ще откриете нови земи, ще видите паметници на архитектурата и изкуството, ще разберете как живеят хората в турската провинция. Но не това е основната цел на екскурзията. Пътят криволичи по нанагорнището, и вненезапно се озовавате в райони, недокоснати от цивилизацията, с девствена природа и разнообразна растителност. Можете да проверите уменията си за шофиране в трудни условия, пътешествайки в сърцето на планината. Ще имате прекрасна възможност да опитате прясно уловена пъстърва, приготвена в духа на най-добрите турски традиции пред очите ви. Напред, колите ви очакват!
ЦЕНА : 35 euro на възрастен. Деца на 50%.

ПАМУККАЛЕ
В превод Памуккале означава ˝замък от памук˝ - това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Това чудо на природата няма аналог. Великолепните калциеви каскади ще останат завинаги във вашето съзнание. Ще имате възможност да посетите древния град Хиераполис – неговия никропол, добре съхранения амфитеатър, търговския площад- Агора, храма на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица-Клеопатра.
ЦЕНА : 35 -38 euro на възрастен. Деца на 50%.

ТУРСКА ВЕЧЕР
За да почувствате екзотиката на Изтока и да се потопите в атмосферата на ориенталски песни и танци, елате с нас на Турска нощ в най-големия и известен ресторант в Кушадасъ- КЕРВАН САРАЙ. Ще имате уникалния шанс да станете свидетели на шоуто на професионални изпълнители на танца на корема, ще видите фолклорни танци от различните области на Турция и ефектното представление с огън и саби. Там можете да опитате традиционни вина и мезета, а също да представите страната си във финалното състезание за най-добре танцуващ участник от публиката...
ЦЕНА : 25 -30 euro на възрастен. Деца на 50%.

РАЗХОДКА С ЯХТА
Незабравима морска разходка по Егейско море с яхта. На една от спирките лагуната ще ви приеме в обятията си, а горещото слънце ще покрие кожата Ви с бронзов тен. Обяд на кораба, а след това интересна развлекателна програма. Красотата на Егейско море не може да се опише, трябва да я видите с очите си.
ЦЕНА : 15 -18 euro на възрастен. Деца на 50%.

ГМУРКАНЕ
Великолепна възможност, както за професионалисти,така и за начинаещи, да се потопят в дълбините на Егейско море и да се полюбуват на красотата на подводния свят.
ЦЕНА : 25 -28euro на възрастен. Деца на 50%.нагоре
ПрограмаХотели
Melike
Цена от 236 лв.
Egeria Beach club
Цена от 359 лв.
Grand Kurdoglu
Цена от 377 лв.
Grand Efe
Цена от 397 лв.
Sentinus ex. Prelude I
Цена от 413 лв.
ARORA
Цена от 430 лв.
ADAKULE HOTEL
Цена от 434 лв.
ADAKULE HOTEL
Цена от 435 лв.
Omer SHARK Holiday Resort
Цена от 440 лв.
Batihan hotel
Цена от 456 лв.
Omer SHARK Holiday Resort
Цена от 463 лв.
Cande ONURA
Цена от 472 лв.
Ephesus Princes
Цена от 489 лв.
Richmond Ephesus
Цена от 496 лв.
NOA KUSADASI BEACH CLUB
Цена от 498 лв.
Batihan hotel
Цена от 513 лв.
Ephesia Holiday Beach Club
Цена от 530 лв.
KUSADASI GOLF & SPA CLUB LA COSTA
Цена от 530 лв.
Surmeli Efes
Цена от 536 лв.
Grand Belish
Цена от 537 лв.
Pine Bay Holiday Resort
Цена от 542 лв.
Ephesus Princes
Цена от 545 лв.
Pine Bay Holiday Resort
Цена от 555 лв.
Kustur Club
Цена от 557 лв.
NOA KUSADASI BEACH CLUB
Цена от 557 лв.
Tusan Beach Resort
Цена от 565 лв.
KUSADASI GOLF & SPA CLUB LA COSTA
Цена от 575 лв.
Kustur Club
Цена от 580 лв.
Omer SHARK Holiday Resort
Цена от 590 лв.
Aqua Fantasy Resort
Цена от 593 лв.
Aqua Fantasy Resort
Цена от 593 лв.
KUSADASI GOLF & SPA CLUB LA COSTA
Цена от 597 лв.
Surmeli Efes
Цена от 614 лв.
Ephesia Holiday Beach Club
Цена от 621 лв.
Aqua Fantasy Resort
Цена от 623 лв.
Batihan hotel
Цена от 643 лв.
Ephesus Princes
Цена от 655 лв.
Richmond Ephesus
Цена от 674 лв.
Surmeli Efes
Цена от 682 лв.
Batihan hotel
Цена от 718 лв.
Paloma Club Sultan Ozdere
Цена от 730 лв.
Ephesia Holiday Beach Club
Цена от 748 лв.
Paloma Club Sultan Ozdere
Цена от 765 лв.
Aqua Fantasy Resort
Цена от 813 лв.
Paloma Club Sultan Ozdere
Цена от 835 лв.
KUSADASI GOLF & SPA CLUB LA COSTA
Цена от 845 лв.
Ephesus Princes
Цена от 850 лв.
Paloma Pasa Resort Ozdere
Цена от 911 лв.
Paloma Pasa Resort Ozdere
Цена от 935 лв.
Ephesia
Цена от 1281 лв.
Paloma Pasa Resort Ozdere
Цена от 1281 лв.
нагоре
18
Нед

Намерете ни в