Вашата оценка 4.3 от 4 гласа

Великден на остров Санторини, Гърция - автобусна програма

Транспорт: Автобус
6 дни / 4 нощувки
Имате въпроси? Обадете ни се? 0700 300 32 на цената на градски разговор
Маршрут:
Русе-Атина - Санторини- Атина - Русе
Дати на отпътуване:

Добави в желани
Програма
Цени
Хотели
Допълнителни услуги
Полезно
Резервация
1 ДЕН: Русе - Атина
Отпътуване от Русе в 18.00ч. Транзитно пътуване през ГККП Кулата.
2 ДЕН: Атина
По пътя се спира за почивка след долината на река Темпи. Пристигане в Атина следобяд. Кратка туристическа обиколка на Атина. Настаняване в хотел. Нощувка.
Атина - Санторини
Ранна закуска. Трансфер до пристанище Пиреа. Отпътуване с ферибот за остров Санторини в 07:25 ч. Пристигане на пристанището в Тира около 15:00 ч. Трансфер и настаняване в хотела. Свободен ден за плаж и запознаване с курорта Периса. Нощувка.
3 ДЕН: Санторини
Закуска. Свободен ден за плаж или еднодневен обиколен тур на острова /срещу допълнително заплащане/. Разглеждане на градчетата Тира, Имеровигли, Ия и Пиргос. Възможност за посещение на най – старата и най – голяма винарска изба на острова с дегустация на местни вина. Наблюдаване залеза на слънцето – една от най-големите атракции на острова. Връщане в хотела. Нощувка.
4 ДЕН: Санторини
Закуска. Свободен ден за плаж или екскурзия с корабче до застиналия Вулкан и горещите извори /срещу допълнително заплащане/. За екскурзията е препоръчително да се носят удобни обувки, слънчеви очила и шапка. Връщане в хотела. Екскурзия до Имеровигли /срещу допълнително заплащане/. Възможност за гръцка вечер с богата фолклорна програма. Нощувка.
5 ДЕН: Санторини - Атина
Закуска. По желание екскурзия до южната част на острова – градчетата Месаря, Емборио и Периса. /срещу допълнително заплащане/. Отпътуване за Атина с ферибот в 15:30 ч. Пристигане на пристанище Пирея в 23:25 ч. Нощен преход до България.
6 ДЕН: Атина - Русе
Пристигане в Русе следобяд.