Вашата оценка 5 от 1 глас

Екскурзия до Мианмар, река Иравади и почивка в Тайланд

Транспорт: Самолет
14 дни / 12 нощувки
Имате въпроси? Обадете ни се? 0700 300 32 на цената на градски разговор
Маршрут:
София – Банкок - Дамноен Садуак - Банг па Ин – Аютая - Мандалай - круиз по реката майка – „Irrаwaddy” Баган –Салай – Инле – Нгапали – Янгон – София
Дати на отпътуване:
24.01.2019 г.

Добави в желани
Програма
Цени
Хотели
Допълнителни услуги
Полезно
Резервация
Мианмар - наречен с право смарагдът на Азия, си струва да бъде посетен… Една трета от периметъра на Мианмар е непрекъсната брегова линия. Културното наследство на страната е свързано с будизма и някои местни елементи. Тропическия климат на Мианмар превръща страната в подходящо място за почивка, а богатата култура и уникалните забележителности са истински магнит за туристите.

Янгон е най-големият и е сред най-впечатляващите градове в страната- няма как да останете равнодушни пред уникалната пагода Шведагон- най-святото място за будистите в страната. Изключително внушителенят град Баган- бившата бирманска столица с над 13 000 храма, от които около 2000 са запазени и до днес. Живописните природни гледки също са в изобилие- богатите оризища, тучно-зелени джунгли, изкусителни плажове и древни пещери, пълни с будистко наследство и история.
Впечатляващо е също езерото Инле, с кипящия в него живот- наколни рибарски селища, малки къщички и китни езерни градинки, както и местни рибари с традиционни гребла, привързани към краката...
И още много може да се разказва за Мианмар, но по-добре го вижте през собствения си поглед...!

Ден 1/24.01.19г./: София - Доха
Отпътуване от летище София в посока Банкок.

Ден 2/25.01.19г./: Доха – Банкок ( вечеря)
Пристигане на Банкок. Ранно настаняване в хотел. Свободно време за почивка и възможност за релаксиращ масаж. Вечерта разходка с корабче по река Чао Прая с вечеря – бюфет. Нощувка.

Ден 3/26.01.19г./: Банкок (закуска, обяд, вечеря)
Закуска. Обиколка на Банкок. Посещение на Кралския дворец, Храма на Изумрудения Буда и Храма на Полегналия Буда. Обяд. Посещение на храма на Зората - Ват Арун. Вечеря на небостъргача Байок Скай. Нощувка.

Ден 4/27.01.19г./: Банкок - Дамноен Садуак – Банкок (закуска, обяд)
Закуска. Посещение на живописния плаващ пазар Дамноен Садуак с моторизирани „пироги”. Много хора все още живеят по протежението на каналите и използват дървените лодки като основно средство за придвижване като разнасят с тях стоки, храни и сувенири, следвайки древната традиция на „Канална Венеция”, както е бил известен в недалечното минало Банкок. Днес "плаващият пазар" е символ на неподправена екзотика, изобилие от цветове и възприятия. Обяд. Нощувка.

Ден 5/28.01.19г./: Банг па Ин – Аютая - Банкок (закуска, обяд, вечеря)
Закуска. Отпътуване за старата столица на Сиам - Аютая. Попътно разглеждане на Летния дворец в Банг Па Ин, който е красив образец на тайската архитектура, разположен на брега на река Чао Прая. Построен през 17 век, реставриран през 19 век, той се превърнал в любима лятна резиденция на кралското семейство. Старинният град Аютая UNESCO е втората столица на Сиамското кралство. Разглеждане на руините на храмовия комплекс в Аютая. Круиз на връщане от Аютая до Банкок с обяд – бюфет. Връщане в Банкок. Вечеря. Нощувка.

Ден 6/29.01.19г./: Пристигане в Мандалай (вечеря)
Трансфер до летище Банкок за полет до Мандалай. При пристигането си в Мандалай ще бъдем посрещнати от местния екскурзовод, с който ще се отправим към пагодата Махамуни, където се намира най-древното изображение на Буда, изработено от бронз в Мианмар, ще си изработим традиционни молитвени златни листчета в двореца Мандалай, манастирът Швенандау, известен като „Златният палат”, известен с уникалните си дърворезби, манастирът Атумаши, грандиозна конструкция, заобиколена от панорамни тераси. Ще посетим пагодата Кутодау, наречена на най-голямата книга в света и върха Мандалай, за да видим красивата гледка към града. Вечеря. Нощувка в Мандалай.

Ден 7/30.01.19г./: Амарапура- Ава (закуска, обяд, вечеря)
След сутрешната закуска ще се отправим към Амарапура (Amarapura), някога столица на Мианмар и построен през 1783г., на 11 км от Мандалай. Днес можем да намерим развалини на градската порта, двореца и гробниците на старите царе. Ще посетим и манастира Маха Гандайон (Дом на хиляди монаси) и най-дългия тиков мост в света U Bein Bridge (1,2км. пешеходен мост покриващ езерото Taungthaman). След това ще разгледаме забележителностите на Innwa (Aва) с талига с конски впряг, а именно: руините на там намиращия се дворец, манастира Maha Aungmye Bonzan, считан за най-хубавата тухлена сграда, разрушена при земетресението от 1838 г., но реконструирана или ремонтирана след това. От там към Bagaya Kyaung, великолепен манастир, които стои в средата на широките полета, с палми, бананови дървета и трънливи зелени храсти. След това тръгваме към древно кралство Сагаинг и ще разгледаме пагодите Kaung Hmudaw, U Min Thoneze и U Ponya Shin Pagodas. Нощувка в Мандалай.

Ден 8/31.01.19г./: Мандалай - Яндабо - Баган (закуска, обяд, вечеря)
След ранна закуска в хотела, ще се отправим към круизната лодка Shwe Kyat Yatt Jetty (Sagaing), за речен тур по река Иравади (Irrаwaddy). Качваме се на борда в 9:00 ч. Следват свежи напитки за добре дошли и кратки разяснения за предстоящите забележителности. Круизът по долното течение на ще ни разкрие процеса на изработване на керамика с глина от речния бряг. Ще видим и прочутото дърво на брега на реката, под което се подписва договорът между Великобритания и Мианмар през 1826г.
Времетраенето на разходката по брега е с продължителност 1 час. Следват обяд и вечеря на борда на круизната лодка. Нощувка на борда.

Ден 9/01.02.19г./: Яндабо - Баган (закуска, обяд, вечеря)
Закуска. На сутринта ще продължим да плаваме надолу по течението на реката, което ще ни отведе в Баган. Ще акостираме на брега около 09.00 часа. От IX-ти до XIII-ти век градът е бил столицата на древното царство Баган . По време на просперитета на царството между ХІІ-ти и ХІІІ-ти век, в самото поле на Баган са построени над 10 000 будистки храмове, пагоди и манастири, от които над 2200 оцеляват и до наши дни. Ще посетим известните храмове в Баган и Nyaung-U, храма "Ананда" с четирите си огромни стоящи статуи на Буда, както и множеството по-малки скулптури разположени в цялата интериорна галерия. Забележителностите продължават с посещения в храмът Мануха (Manuha Temple), построен през 1059г, Dhammayangyi Temple, пример за изящно строителство, както и други известни пагоди, като например пагодата Швезигон, построена от крал Анаурата в началото на XI век и Myingaba Gu Byauk Gyi (под закрилата на ЮНЕСКО) с древните си стенописи. Нощувка в Баган.

Ден 10/02.02.19г/: Баган – Инле (закуска, обяд, вечеря)
Закуска в хотела. Трансфер до летището за полет до Хехо (Инле).
Ще минем през град Nyaung Shwe. Началото на деня ни ще започне с лодка по езерото Инле, където ще разгледаме типичните плаващи градини, местните методи за риболов и великолепна природа. Ще посетим най-известната пагода Phaung Daw Oo, в която се намират пет малки статуи на Буда, които са покрити със златни листа, до толкова,че техните оригинални форми не могат да се видят, селото Inpawkhon, в което се намира общност от високо квалифицирани текстилни занаятчии. Тук се произвежда една от най-редките тъкани в света – коприната от лотосови листа, растящи в езерото. Знаете ли, че един голям копринен шал изисква около 40 000 листа от лотос. Продължаваме с посещение на работилница за производство на лодки и работилница за сребърни изделия. Нощувка в Nyaung Shwe /Инле.

Ден 11/03.02.19г./: Инле – Тхандве (закуска)
Закуска в хотела.Трансфер до летището за полет до Тхандве.
Пристигане на летище Тхандве (Thandwe) и трансфер до Нгапали. Плажът в Нгапали е един от най-девствените плажове в света, намира се на 7 километра от град Тхандве. Смята се, че Ngapali Beach е кръстен на град Неапол в Италия. За разлика от днешните плажове на Азия, Нгапали е спокоен и не е претъпкан с хора. Има само естествена красота на синьо море, бял пясък и слънце. С три-километровата си пясъчна ивица и кристално чистата вода на Индийския океан, Нгапали е едно от най-красивите места в Мианмар.Свободно време. Нощувка в Нгапали.

Ден 12/04.02.19г/: Нгапали (закуска)
Релакс, релакс и само релакс! Отдайте се на плуване, шнорхелинг, слънчеви бани, риболов, колоездене или просто разходка по брега! Нощувка в Нгапали.

Ден 13/05.02.19г./: Тхандве – Янгон (закуска, обяд)
Трансфер до летище Тхандве за полет до Янгон. Ще направим обиколен тур в центъра на Янгон: Пагодата Сюле - разположена в сърцето на града, смята се, че там се намира косъм на Буда, Кметството на Янгон, Паметникът на независимостта - голям обелиск, охраняван от статуи на митични лъвове и Парк Махабандола. След това ще посетим известния пазар Bogyoke Aung San, най-популярният пазар в Янгон, където можете да закупите традиционни мианмарски платове, лакирани изделия, антични предмети, картини, бижута и скъпоценни камъни като рубини, сапфири и други скъпоценни камъни. Последната ни спирка ще е пагодата Шведагон, наричана още „златната пагода” издигаща се на 100 метра височина. Според древни свиделства е построена преди 2500 година, повреждана многократно от земетресения, най-тежкото през 1768 г, когато целия връх на пагодата се срутва. Това светилище съхранява реликви от няколко Буди. Нощувка.

Ден 14/06.02.19г./ Янгон – Доха - София
Ранен трансфер до летище Янгон за полет до София.

Екскурзия до Мианмар, река Иравади и почивка в Тайланд

Мианмар – река Иравади, съчетан с три усмихнати дни в Тайланд

За офертата

Дати на отпътуване:
24.01.2019 г.

Маршрут:
София – Банкок - Дамноен Садуак - Банг па Ин – Аютая - Мандалай - круиз по реката майка – „Irrаwaddy” Баган –Салай – Инле – Нгапали – Янгон – София

Транспорт:
Самолет

Цена от:
4528 лв.

Резервация

Програма

Мианмар - наречен с право смарагдът на Азия, си струва да бъде посетен… Една трета от периметъра на Мианмар е непрекъсната брегова линия. Културното наследство на страната е свързано с будизма и някои местни елементи. Тропическия климат на Мианмар превръща страната в подходящо място за почивка, а богатата култура и уникалните забележителности са истински магнит за туристите.

Янгон е най-големият и е сред най-впечатляващите градове в страната- няма как да останете равнодушни пред уникалната пагода Шведагон- най-святото място за будистите в страната. Изключително внушителенят град Баган- бившата бирманска столица с над 13 000 храма, от които около 2000 са запазени и до днес. Живописните природни гледки също са в изобилие- богатите оризища, тучно-зелени джунгли, изкусителни плажове и древни пещери, пълни с будистко наследство и история.
Впечатляващо е също езерото Инле, с кипящия в него живот- наколни рибарски селища, малки къщички и китни езерни градинки, както и местни рибари с традиционни гребла, привързани към краката...
И още много може да се разказва за Мианмар, но по-добре го вижте през собствения си поглед...!

Ден 1/24.01.19г./: София - Доха
Отпътуване от летище София в посока Банкок.

Ден 2/25.01.19г./: Доха – Банкок ( вечеря)
Пристигане на Банкок. Ранно настаняване в хотел. Свободно време за почивка и възможност за релаксиращ масаж. Вечерта разходка с корабче по река Чао Прая с вечеря – бюфет. Нощувка.

Ден 3/26.01.19г./: Банкок (закуска, обяд, вечеря)
Закуска. Обиколка на Банкок. Посещение на Кралския дворец, Храма на Изумрудения Буда и Храма на Полегналия Буда. Обяд. Посещение на храма на Зората - Ват Арун. Вечеря на небостъргача Байок Скай. Нощувка.

Ден 4/27.01.19г./: Банкок - Дамноен Садуак – Банкок (закуска, обяд)
Закуска. Посещение на живописния плаващ пазар Дамноен Садуак с моторизирани „пироги”. Много хора все още живеят по протежението на каналите и използват дървените лодки като основно средство за придвижване като разнасят с тях стоки, храни и сувенири, следвайки древната традиция на „Канална Венеция”, както е бил известен в недалечното минало Банкок. Днес "плаващият пазар" е символ на неподправена екзотика, изобилие от цветове и възприятия. Обяд. Нощувка.

Ден 5/28.01.19г./: Банг па Ин – Аютая - Банкок (закуска, обяд, вечеря)
Закуска. Отпътуване за старата столица на Сиам - Аютая. Попътно разглеждане на Летния дворец в Банг Па Ин, който е красив образец на тайската архитектура, разположен на брега на река Чао Прая. Построен през 17 век, реставриран през 19 век, той се превърнал в любима лятна резиденция на кралското семейство. Старинният град Аютая UNESCO е втората столица на Сиамското кралство. Разглеждане на руините на храмовия комплекс в Аютая. Круиз на връщане от Аютая до Банкок с обяд – бюфет. Връщане в Банкок. Вечеря. Нощувка.

Ден 6/29.01.19г./: Пристигане в Мандалай (вечеря)
Трансфер до летище Банкок за полет до Мандалай. При пристигането си в Мандалай ще бъдем посрещнати от местния екскурзовод, с който ще се отправим към пагодата Махамуни, където се намира най-древното изображение на Буда, изработено от бронз в Мианмар, ще си изработим традиционни молитвени златни листчета в двореца Мандалай, манастирът Швенандау, известен като „Златният палат”, известен с уникалните си дърворезби, манастирът Атумаши, грандиозна конструкция, заобиколена от панорамни тераси. Ще посетим пагодата Кутодау, наречена на най-голямата книга в света и върха Мандалай, за да видим красивата гледка към града. Вечеря. Нощувка в Мандалай.

Ден 7/30.01.19г./: Амарапура- Ава (закуска, обяд, вечеря)
След сутрешната закуска ще се отправим към Амарапура (Amarapura), някога столица на Мианмар и построен през 1783г., на 11 км от Мандалай. Днес можем да намерим развалини на градската порта, двореца и гробниците на старите царе. Ще посетим и манастира Маха Гандайон (Дом на хиляди монаси) и най-дългия тиков мост в света U Bein Bridge (1,2км. пешеходен мост покриващ езерото Taungthaman). След това ще разгледаме забележителностите на Innwa (Aва) с талига с конски впряг, а именно: руините на там намиращия се дворец, манастира Maha Aungmye Bonzan, считан за най-хубавата тухлена сграда, разрушена при земетресението от 1838 г., но реконструирана или ремонтирана след това. От там към Bagaya Kyaung, великолепен манастир, които стои в средата на широките полета, с палми, бананови дървета и трънливи зелени храсти. След това тръгваме към древно кралство Сагаинг и ще разгледаме пагодите Kaung Hmudaw, U Min Thoneze и U Ponya Shin Pagodas. Нощувка в Мандалай.

Ден 8/31.01.19г./: Мандалай - Яндабо - Баган (закуска, обяд, вечеря)
След ранна закуска в хотела, ще се отправим към круизната лодка Shwe Kyat Yatt Jetty (Sagaing), за речен тур по река Иравади (Irrаwaddy). Качваме се на борда в 9:00 ч. Следват свежи напитки за добре дошли и кратки разяснения за предстоящите забележителности. Круизът по долното течение на ще ни разкрие процеса на изработване на керамика с глина от речния бряг. Ще видим и прочутото дърво на брега на реката, под което се подписва договорът между Великобритания и Мианмар през 1826г.
Времетраенето на разходката по брега е с продължителност 1 час. Следват обяд и вечеря на борда на круизната лодка. Нощувка на борда.

Ден 9/01.02.19г./: Яндабо - Баган (закуска, обяд, вечеря)
Закуска. На сутринта ще продължим да плаваме надолу по течението на реката, което ще ни отведе в Баган. Ще акостираме на брега около 09.00 часа. От IX-ти до XIII-ти век градът е бил столицата на древното царство Баган . По време на просперитета на царството между ХІІ-ти и ХІІІ-ти век, в самото поле на Баган са построени над 10 000 будистки храмове, пагоди и манастири, от които над 2200 оцеляват и до наши дни. Ще посетим известните храмове в Баган и Nyaung-U, храма "Ананда" с четирите си огромни стоящи статуи на Буда, както и множеството по-малки скулптури разположени в цялата интериорна галерия. Забележителностите продължават с посещения в храмът Мануха (Manuha Temple), построен през 1059г, Dhammayangyi Temple, пример за изящно строителство, както и други известни пагоди, като например пагодата Швезигон, построена от крал Анаурата в началото на XI век и Myingaba Gu Byauk Gyi (под закрилата на ЮНЕСКО) с древните си стенописи. Нощувка в Баган.

Ден 10/02.02.19г/: Баган – Инле (закуска, обяд, вечеря)
Закуска в хотела. Трансфер до летището за полет до Хехо (Инле).
Ще минем през град Nyaung Shwe. Началото на деня ни ще започне с лодка по езерото Инле, където ще разгледаме типичните плаващи градини, местните методи за риболов и великолепна природа. Ще посетим най-известната пагода Phaung Daw Oo, в която се намират пет малки статуи на Буда, които са покрити със златни листа, до толкова,че техните оригинални форми не могат да се видят, селото Inpawkhon, в което се намира общност от високо квалифицирани текстилни занаятчии. Тук се произвежда една от най-редките тъкани в света – коприната от лотосови листа, растящи в езерото. Знаете ли, че един голям копринен шал изисква около 40 000 листа от лотос. Продължаваме с посещение на работилница за производство на лодки и работилница за сребърни изделия. Нощувка в Nyaung Shwe /Инле.

Ден 11/03.02.19г./: Инле – Тхандве (закуска)
Закуска в хотела.Трансфер до летището за полет до Тхандве.
Пристигане на летище Тхандве (Thandwe) и трансфер до Нгапали. Плажът в Нгапали е един от най-девствените плажове в света, намира се на 7 километра от град Тхандве. Смята се, че Ngapali Beach е кръстен на град Неапол в Италия. За разлика от днешните плажове на Азия, Нгапали е спокоен и не е претъпкан с хора. Има само естествена красота на синьо море, бял пясък и слънце. С три-километровата си пясъчна ивица и кристално чистата вода на Индийския океан, Нгапали е едно от най-красивите места в Мианмар.Свободно време. Нощувка в Нгапали.

Ден 12/04.02.19г/: Нгапали (закуска)
Релакс, релакс и само релакс! Отдайте се на плуване, шнорхелинг, слънчеви бани, риболов, колоездене или просто разходка по брега! Нощувка в Нгапали.

Ден 13/05.02.19г./: Тхандве – Янгон (закуска, обяд)
Трансфер до летище Тхандве за полет до Янгон. Ще направим обиколен тур в центъра на Янгон: Пагодата Сюле - разположена в сърцето на града, смята се, че там се намира косъм на Буда, Кметството на Янгон, Паметникът на независимостта - голям обелиск, охраняван от статуи на митични лъвове и Парк Махабандола. След това ще посетим известния пазар Bogyoke Aung San, най-популярният пазар в Янгон, където можете да закупите традиционни мианмарски платове, лакирани изделия, антични предмети, картини, бижута и скъпоценни камъни като рубини, сапфири и други скъпоценни камъни. Последната ни спирка ще е пагодата Шведагон, наричана още „златната пагода” издигаща се на 100 метра височина. Според древни свиделства е построена преди 2500 година, повреждана многократно от земетресения, най-тежкото през 1768 г, когато целия връх на пагодата се срутва. Това светилище съхранява реликви от няколко Буди. Нощувка.

Ден 14/06.02.19г./ Янгон – Доха - София
Ранен трансфер до летище Янгон за полет до София.

Хотели по програмата:
 • Банкок – EVERGREEN LAUREL HOTEL ****
 • Мандалай - Eastern Palace Hotel ****
 • Баган - Aye Yar River View Resort ****
 • Инле - Ananta Inle Hotel or similar ****
 • Нгапали – Amata Hotel ****
 • Янгон – Jasmine Palace Hotel or similar ****

Допълнителна информация:
 • Офертата важи при минимум 15 туриста;
 • Необходими документи за пътуване – задграничен паспорт, валиден 6 месеца след датата на пътуване. За лица под 18 год., пътуващи без родители или само с един от тях, се изисква нотариално заверена декларация от другия;
 • Ваксини – няма изискване за задължителни ваксини при посещение на Тайланд и Мианмар.
 • При недостиг на минималния брой записани, туристът ще бъде уведомен най-късно 7 дни преди началото на пътуването.

Срокове за анулации и неустойки:
 • от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на тръгване– глоба в размер на 100 лв на турист + сумата за вече издадения самолетен билет.
 • от 59 до 30 календарни дни преди датата на тръгване - 100% от внесения депозит.
 • от 29 до 14 календарни дни преди датата на тръгване - 75% от общата цена на организираното пътуване;
 • под 14 календарни дни преди датата на тръгване - 100% от общата цена на организираното пътуване;
 • Агенцията предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка за разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт
 • застраховка „ Отказ от пътуване” има 100% оскъпяване за лица над 65г.


Цени

Възрастен в двойна стая при група НАД 15 човека
Дата Възрастен в двойна стая Единична стая
24.01.2019 г. 4528 лв. 5900 лв.


Възрастен в двойна стая при група ДО 15 човека
Дата Възрастен в двойна стая Единична стая
24.01.2019 г. 4768 лв. 6140 лв.


Цената включва:
 • 3 вътрешни полета с включени летищни такси: Nyaung U – Heho; Heho – Thandwe; Thandwe – Yangon;
 • Трансфери с климатизиран автобус по програмата;
 • 12 нощувки както следва: 4 в Банкок; 2 в Мандалай; 1 на круизна лодка; 1 в Баган; 2 в Инле; 1 в Нгапали; 1 в Янгон;
 • 10 закуски;
 • 8 обяда: от които 2 на борда на круизна лодка;
 • 9 вечери: от които 1 вечеря на кораб по река Чао Прая; 1 вечеря-бюфет на небостъргача Байок Скай, и 1 вечеря на борда на круизна лодка по река Иравади;
 • Местни екскурзоводи на английски език;
 • Водач от фирмата;
 • Обиколка на Банкок;
 • Разглеждане на Кралския дворец, Изумрудения Буда и Полегналия Буда;
 • Разглеждане на летния дворец в Банг Па Ин;
 • Разглеждане на Аютая;
 • Круизен билет (Mandalay - Bagan 1 нощувка / 2 дни) без местен екскурзовод по време на круиза;
 • Обиколка с талига с конски впряг в Innwa (Ava);
 • Разходка с лодка по езерото Инле;
 • Входни такси за посещение на забележителности;
 • Задължителни държавни такси;
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро с ЗД Евроинс;

Цената НЕ включва:
 • Самолетен билет София – Банкок – Янгон – София (приблизителна цена към 01.06.2018 – 710 евро)
 • Самолетен билет: Банкок – Мандалай (приблизителна цена към 01.06.2018 – 130 евро)
 • Доплащане за единична стая: 700 евро
 • виза за Тайланд – 30 евро (заплаща се задължително в България);
 • виза за Мианмар – 50 евро (заплаща се задължително в България);
 • такса обработка на документи за виза – 20 евро (заплаща се задължително в България);
 • Tакса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките ( заплащат се в офиса на агенцията) – 60 евро за целия тур и не включва заплащане на пиколо в хотел, обслужване от сервитьори в ресторанти и други;
 • разходи от личен характер;

Полетни детайли:
QR 228 24 JAN София – Доха 12:15 18:05
QR 830 24 JAN Доха – Банкок 20:20 06:55+1
QR 919 06 FEB Янгон – Доха 07:40 11:35
QR 225 06 FEB Доха – София 16:05 20:25

Резервация:
 • Депозит от 2500 лева при резервация;
 • Доплащане - 40 дни преди отпътуване;
 • Копие на задграничен паспорт с валидност мин. 6 месеца след датата на връщане;
 • За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител е необходима нотариална заверка от единия или двамата родители и две копия на акта за раждане!


 • Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването: 15.
 • Депозит: 2500 лв..

Хотели по програмата

4528 лв.
Янгон, Мианмар
4528 лв.
езеро Инле, Мианмар
4528 лв.
Баган, Мианмар
4528 лв.
Мандалай, Мианмар
4528 лв.
Мандалай, Мианмар
4528 лв.
Банкок, Тайланд
4528 лв.

Допълнителни услуги

Название Избираема Цена
Самолетен билет София – Банкок – Янгон – София (приблизителна цена към 01.06.2018 – 710 евро) Самолетен билет София – Банкок – Янгон – София (приблизителна цена към 01.06.2018 – 710 евро) ДА 1392 лв.
Самолетен билет: Банкок – Мандалай (приблизителна цена към 01.06.2018 – 130 евро) ДА 255 лв.
виза за Тайланд – 30 евро (заплаща се задължително в България) ДА 59 лв.
виза за Мианмар – 50 евро (заплаща се задължително в България) ДА 98 лв.
такса обработка на документи за виза – 20 евро (заплаща се задължително в България) ДА 39 лв.
Tакса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките ( заплащат се в офиса на агенцията) – 60 евро за целия тур и не включва заплащане на пиколо в хотел, обслужване от сервитьори в ресторанти и други ДА 118 лв.
разходи от личен характер ДА

Полезно

Хотели по програмата:
 • Банкок – EVERGREEN LAUREL HOTEL ****
 • Мандалай - Eastern Palace Hotel ****
 • Баган - Aye Yar River View Resort ****
 • Инле - Ananta Inle Hotel or similar ****
 • Нгапали – Amata Hotel ****
 • Янгон – Jasmine Palace Hotel or similar ****

Допълнителна информация:
 • Офертата важи при минимум 15 туриста;
 • Необходими документи за пътуване – задграничен паспорт, валиден 6 месеца след датата на пътуване. За лица под 18 год., пътуващи без родители или само с един от тях, се изисква нотариално заверена декларация от другия;
 • Ваксини – няма изискване за задължителни ваксини при посещение на Тайланд и Мианмар.
 • При недостиг на минималния брой записани, туристът ще бъде уведомен най-късно 7 дни преди началото на пътуването.

Срокове за анулации и неустойки:
 • от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на тръгване– глоба в размер на 100 лв на турист + сумата за вече издадения самолетен билет.
 • от 59 до 30 календарни дни преди датата на тръгване - 100% от внесения депозит.
 • от 29 до 14 календарни дни преди датата на тръгване - 75% от общата цена на организираното пътуване;
 • под 14 календарни дни преди датата на тръгване - 100% от общата цена на организираното пътуване;
 • Агенцията предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка за разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт
 • застраховка „ Отказ от пътуване” има 100% оскъпяване за лица над 65г.


Изпрати запитване