Kripis Studio Paliouri 3 *

Вид транспорт
Собствен
Местоположение
Халкидики - Касандра, Гърция
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: Paliouri Halkidiki Халкидики - Касандра

Kripis Studio Paliouri:

Намира се в най-красивата точка на Палиури, до параклиса Св. Нектарий. Само на 450 метра от центъра на селото разполагате с вашата сладкарница, супермаркет, пекарна, ресторанти, лекар, аптека и всичко необходимо. Апартаментите са просторни и могат да настанят семейства или групи от 4-6 души.

Разполагат с организирани кухни с хладилник и печка. Също така голям балкон с изглед към морето, климатик и телевизор. Интернет. Чаршафи и кърпи на всеки 4 дни. Само на пет минути път с кола до морето (2,5 км), там се намират известните плажове Гларокамбос, Ксения, Blue Fish Beach Bar и Kanistro. Също така на 9 км можете да намерите Пефкохори и на 11 км Ханиоти.

Всички апартаменти имат отделна стая за 2 човека и голяма всекидневна за 2-3 човека. Възстановим депозит за щети 50 евро. (Вземате го обратно в деня, когато си тръгнете, ако всичко е наред).

Апартаментите се доставят чисти и наемателят се грижи сам за чистотата. Ние не предоставяме никакви допълнителни услуги. Минимален престой 6 дни.

Уведомяваме ви, както е показано на снимките, че терена е много стръмен, поради което всички апартаменти имат гледка. Също така, достъпът е по неасфалтиран път 100 метра. Трябва да сте подготвени за това малко изкачване/спускане.

Kripis Studio Paliouri се намира в Paliouri на 450 метра от центъра на селото.

Помещението за настаняване разполага с балкон с изглед към морето и кът за сядане и трапезария. Осигурени са също фурна и хладилник, както и кафемашина. Във всички помещения има и кухня, оборудвана с котлон. Хавлии и спално бельо се предлагат на всеки 4 дни.

В рамките на 5 минути с кола можете да стигнете до Glarokambos, Xenia, Blue Fish Beach Bar и Kanistro. Пефкохори е на 9 км, а Ханиоти на 11 км.

 Hotel Services:
  • Airport Transfer Service
  • Beach Bar
  • Doctor (upon request)
  • Fax & Photocopy Service
  • Free maps provided
  • Parking Area
  • Upper floors accessible by stairs only
  • Wi-Fi Internet AccessКарта:
GPS Координати:
LAT: 39.939514160156
LON: 23.667112350464Новини