Casa Lucia 3 *

Вид транспорт
Собствен
Местоположение
Корфу, Гърция
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: Sgombou,Corfu Island Sgombou Корфу

От 1981 г. Casa Lucia е място за срещи на почиващите, почивните работилници и местната общност. Неговата уникална атмосфера, нейното спокойствие и либерално отношение се харесват на всички възрасти, всички националности, семейства, индивиди и групи. Тук са изковани много приятелства, хората се връщат година след година, децата са пораснали и се връщат с децата си. Casa Lucia е в центъра на острова, което го прави идеална отправна точка за разглеждане на цял Корфу. Управлява се от Вал Озбърн-Андроутсопулу и нейната дъщеря Зои Валери.

Информация за хотела

От 1981 г. Casa Lucia е място за срещи на почиващите, почивните дни в работилниците и местната общност. Неговата уникална атмосфера, нейното спокойствие и либерално отношение се харесват на всички възрасти, всички националности, семейства, индивиди и групи. Тук са изковани много приятелства, хората се връщат година след година, децата са пораснали и се връщат с децата си. Casa Lucia е в центъра на острова, което го прави идеална отправна точка за разглеждане на цял Корфу. Управлява се от Вал Осбърн-Андроутсопулу и дъщеря й Зои Валери.

Сградите, някои от които датират от венецианско време, са с любов възстановени и преустроени от Денис Андроутсопулос. Дебелите каменни стени, покривите от глинени керемиди, високите тавани с напречни греди и сводестите каменни арки са запазени и подчертани. Специално внимание е отделено на оборудването на всяка вила с висока степен на комфорт и удобство. Еднакво внимание се отделя на чистотата с ежедневно камериерско обслужване; и за поддържане на имота в изправност. Всяка вила разполага със собствена външна зона със столове, маса и чадър.

Градините са създадени по отношение на местните насаждения на земята и постоянно се вдъхновяват от тях. Те постепенно се сливат с оригиналните маслини, кипарис, дюля и юдови дървета. Бугенвилия, рози, здравец, цитрусови плодове, праскови, смокини и кайсии процъфтяват около зелените тревни площи. Βignonia, жасмин и лозя осигуряват уханна сянка и покриват плувния басейн, който наскоро беше реставриран с мозайки.
Facilities:
  • High chairs
  • Parking
  • Welcome pack
  • Wi-Fi zones
Recreations and Sports:
  • Outdoor poolКарта:
GPS Координати:
LAT: 39.668857
LON: 19.81936Новини