Aeolos Luxury Villas & Suites 3 *

Вид транспорт
Собствен
Местоположение
Остров Наксос, Гърция
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: Agidia Naxos, Cyclades Остров Наксос

„Ето как трябва да изглежда раят на земята“: Омагьосан и поразен, великият писател Никос Казандзакис веднъж възхитено заяви за Наксос. Обширен и плодороден и много приличащ на райска градина, митологичният остров на Зевс и Дионисий е не само украсен с изобилна красота и дълга и интригуваща история. Той също така може да се похвали с подчертано общителна култура и уникално приветливи - да не говорим - характерно музикални хора. Отдавайки почит на почитаното от времето наследство на нашия остров и забележителния дух на гостоприемство, в нашите луксозни вили в комплекс Наксос, Aeolos Luxury Villas & Suites в Наксос, ние се стремим преди всичко да ви накараме да се чувствате като у дома си, сред нови приятели и семейство.

Леко шикозни и непретенциозни, нашите луксозни вили в Наксос са комплекс от две току-що обновени, стилни вили и апартамент, кацнали на хълма на живописната Агидия. Разположен сред зелена, поддържана градина с дървета и езерце, покрит кът за сядане, традиционна пещ на дърва, пейки и маси, Aeolos Luxury Villas & Suites в Наксос съчетава цикладския минимализъм с модерни удобства и истински екологичен дух. Отговорните практики включват използването на фотоволтаични панели и слънчеви бойлери, контролирана консумация на енергия и вода и рециклиране; докато имението Aeolos се простира до пищно лозе и зеленчукова ферма, която може да бъде посещавана от гости.

Нещо повече, в синхрон с красотата на естествената си среда, Aeolos Luxury Villas & Suites предлага изгодни панорамни гледки, простиращи се от планинските върхове на острова и равнинната местност до варосаните къщи на кубчета захар в главния град, искрящото Егейско море, и спиращия дъха залез.

Семеен стил, семейство, управлявано от собственичката, г-жа Елени Сава - весела домакиня, която отговаря на вашите изисквания и желания - Aeolos Luxury Villas в Наксос, очакват да ви посрещнат и да ви покажат каква е известната гръцка концепция за „Philoxenia“ ( буквално да бъдеш приятел на непознати) всъщност е всичко.Hotel Services:
  • Breakfast, lunch & dinner (optional)
  • Car & Motorbike Rental
  • Concierge
  • Daily Maid Service
  • Laundry & Ironing Service
  • Organized walking tours on request
  • Parking Area
  • Wi-Fi Internet AccessКарта:
GPS Координати:
LAT: 37.09553527832
LON: 25.401063919067Новини