Delfini 2 *

Вид транспорт
Собствен
Местоположение
Патра, Гърция
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: 102 Iroon Politechniou Street Patras Gr 102 Iroon Politechniou Street Patras Gr Patras Greece Patras Патра
Карта:
GPS Координати:
LAT: 38.26812
LON: 21.73965Новини