Aegean Gem Hotel 2 *

Вид транспорт
Собствен
Местоположение
Санторини, Гърция
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: Kamari,Kamari,Santorini Island Kamari Санторини

Хотел Aegean Gem се намира в крайморското село Камари, Санторини. Състои се от три едноетажни, традиционни варосани куполни сгради, в които се помещават комфортни стаи и апартаменти с хидромасажни вани на открито, той предлага на своите гости чудесен престой. В непосредствена близост до известния Черен плаж на Санторини, Периволос, изборът да останете в Aegean Gem Hotel по време на вашата почивка в Санторини ще ви осигури уединение, традиционна среда на цикладския остров и 4-звездни съоръжения.

Информация за хотел

Егейско море Хотел Gem се намира в крайморското село Камари на Санторини. Състои се от три едноетажни, традиционни варосани куполни сгради, в които се помещават комфортни стаи и апартаменти с хидромасажни вани на открито, той предлага на своите гости чудесен престой. В непосредствена близост до известния Черен плаж на Санторини, Периволос, изборът да останете в хотел Aegean Gem на вашата почивка в Санторини ще ви осигури уединение, традиционна околна среда на цикладския остров и 4-звездни съоръжения.

Стаите и апартаментите на Aegean Gem Hotel са модерни и минималистично декорирани, оборудвани със съвременни удобства, като същевременно имат изглед към впечатляващия Планините Санторини от балконите на горните етажи. Външните хидромасажни вани, с които разполагат повечето стаи, ще бъдат вашето любимо място за почивка, а в комплекса има и басейн с бар с шезлонги, на които можете да се почерпите. Ще ни намерите точно когато влезете в село Камари, а нашият квартал е пъстър и оживен, пълен с местни магазини, минимаркети, услуги за коли под наем, снек барове, пекарни и шепа ресторанти и таверни.

< p>Нашият комплекс Aegean Gem е построен с екологична концепция. Нашите сгради са биоклиматични и енергийно ефективни, съобразени с местния климат.

Изберете своя фаворит сред изисканите възможности за настаняване на хотел Aegean Gem и започнете да мечтаете за почивката си на остров Санторини още днес!Facilities:
  • Pool
  • Internet services
  • Wheelchair Access
  • Public Area Air Conditioned
  • Bar
  • Buffet Breakfast
Available Meals:
  • BreakfastКарта:
GPS Координати:
LAT: 36.373723
LON: 25.47902Новини