Вашата оценка 5 от 1 глас

Перу и Боливия - Древните империи на Южна Америка

Транспорт: Самолет
17 дни / 15 нощувки
Имате въпроси? Обадете ни се? 0700 300 32 на цената на градски разговор
Маршрут:
София – Париж - Лима - Арекипа - Каньонът Колка – Пуно - езерото Титикака - Островите Урос – Пуно – Десагуадеро – Тиуанаку – Ла Пас - Сукре – Потоси – Уюни - Куско - Свещената Долина - Писак – Циркусите Морай – Оянтайтамбо – Агуас Калиентес - Мачу Пикчу - Лима – Париж - София
Дати на отпътуване:

Добави в желани
Програма
Цени
Хотели
Допълнителни услуги
Полезно
1-ви ден: София – Париж - Лима
Отпътуване за Перу. Пристигане в Лима. Трансфер до хотела. Нощувка.
2-ри ден: Лима - Арекипа (закуска, обяд)
Сутринта след закуска първо запознанство с Лима. Започваме нашата обиколка с посещение на Мирафлорес – съвременен район, разположен на брега на Тихия океан, както и на Парка на Любовта. Продължаваме с Пласа де Армас – централния площад, в сърцето на стария град, където се намират Катедралата, Кметството и Президентският дворец. Ще посетим църквата Сан Франсиско, една от най-старите в града, както и прилежащите и катакомби. Обяд. Трансфер и полет до Арикипа. Настаняване в хотел. Нощувка.
3-ти ден: Арекипа (закуска, обяд)
Закуска. Заобиколена от 3 вулкана и изградена от светъл вулканичен камък, Арекипа – “белият град” – притежава единствена по рода си архитектура, заради която е включена в списъка за Световното и историческо наследство на ЮНЕСКО. След закуска посещение на площада в живописния квартал Янауара, както и на панорамната площадка Кармен Алто, откъдето се разкрива прекрасна гледка към долината на Арекипа и заобикалящите я вулкани. След това ще посетим колониалния център, централния пазар и манастира Санта Каталина, един от най-красивите колониални манастири на Южна Америка. Обяд. Свободно време. Нощувка в хотела.
4-ти ден: Арекипа - Колка (закуска, обяд)
След закуска се отправяме към каньона Колка. Изкачваме се на Алтиплано (огромно плото в Андите) на над 4000 м надморска височина и прекосяваме резервата Агуада Бланка, където ще имаме възможност да наблюдаваме местната фауна: различни видове лами – вигони, алпака, както и малки чинчили. След като преминем планински проход на 4900 м височина, ще се спуснем в долината на Колка в селището Чивай (3500м). Обяд. Отправяме се през долината на Колка към панорамната площадка Крус дел Кондор, откъдето се разкрива спираща дъха гледка към каньона, към реката, течаща на 1000 м под нас и високите над 2500 м скали отсреща. Това е и мястото, откъдето при късмет ще наблюдаваме величествения полет на кондорите, минаващи понякога на 10 метра от нас. Завръщане в Чивай. Нощувка.
5-ти ден: Колка – Пуно (закуска, обяд)
Ранна закуска. Отпътуване в посока Пуно, през каньона Колка. Спирка за фотопауза на Круз дел Кондор, откъдето се резкрива невероятна гледка към каньона с дълбочина от около 1000 метра и отвесни скали от 3000 метра. От тази плащадка при късмет може да се види и величественият полет на кондорите, които понякога лететят на няколко метра от туристите. Обяд – сух пакет. Посещение на типични селища. Пристигане в Пуно. Нощувка.
6-ти ден: езерото Титикака - островите Урос – Пуно (закуска, обяд)
След закуска потегляме към езерото Титикака. То е най-високо разположеното плавателно езеро в света. Най-голямата атракция в него са плаващите острови Урос – около 45 на брой. Изкуствено направени са от местното население от тръстика. Всеки от островите има живот около 30 години. След което потъва, а междувременно местните са построили нов, като са преместили цялата си покъщнина. Завръщане в Пуно. Обяд. Свободно време. Нощувка.
7-ми ден Пуно – Десагуадеро – Тиуанаку – Ла Пас (закуска, обяд)
Закуска. Отпътуване за Боливия. Попътна спирка в Тиуанаку UNESCO – политически и духовен център на цивилизация, датираща от 1500 г.пр.н.е. и съществувал много преди историята на инките. Обяд. След това продължаваме по направление на Ла Пас. Настаняване в хотел. Нощувка.
8-ми ден Ла Пас – Сукре (закуска, обяд)
Закуска. Трансфер до летището в Ла Пас за полет до Сукре. Разглеждане на Сукре – конституционната столица на Боливия. Първата спирка е на панорамната площадка Раколета, от където се открива впечатляваща гледка към града. Следва посещение на музея на текстила, където се правят демонстрации на производсктво на различни видове текстил от Андите, някои от които от пред испанско време. Обяд. Разходка в колониалния център на града - Националната библиотека, Катедралата на града, двореца на Архиепископа и още много църкви и сгради в колониален стил. Посощение на къщата на свободата, построена през 1621г, а понастоящем музей на боливийската история. Открита е от Симон Боливар – човека, написал боливийската конституция. Настаняване и нощувка в хотел в Сукре.
9-ти ден: Сукре – Потоси – Уюни (закуска, обяд)
Закуска. Трансфер с автобус до Потоси. Градът е разположен на 4100 м надморска височина, което го прави един от най-високо разположени градове в света. През 15в – 17в градът е бил най-важен център на испанската империя в Южна Америка. Тук е разкрито най-голямото находище на сребро на контитента, което е било от стратегическа важност за испанските монарси. Обяд. Разходка из центъра – централният площад с Катедралата и Каза де ла Монеда, където са сечени първите сребърни монети на континента. Отпътуване за Уюни. Настаняване. Нощувка в хотел в Уюни.
10-ти ден: Уюни (закуска, обяд)
Закуска. Екскурзия с джипове 4х4 до солниците на Уюни. Първа спирка до село Колчани, на ръба на солника, където добивът на сол продължава да се извършва по традиционни методи. Джиповете продължават във вътрешността на огромното море от сол, докато се стигне до "Isla del Pescado", разположен на 50 мили в Солните пустини. От върха на този удивителен остров ще можете да се насладите на изключителна гледка към солните масиви и вулкана Thunupa, заобиколен от гигантски кактуси. Свободно време за обяд – сух пакет в тази необикновена обстановка и без съмнение ще се забавлявате, създавайки оптични илюзии, използвайки този уникален фон. Връщане в Уюни в късния следобед. Нощувка.
11-ти ден: Уюни – Ла Пас (закуска, обяд)
Закуска. Трансфер до летището на Уюни за полет до Ла Пас. Разглеждане на столицата на Боливия. Тази обиколка на град Ла Пас ще ви отведе из столицата, сгушена в сюрреалистична обстановка, на височина от 4000 м надморска височина. Посещение на долината на Луната, каньон, където постоянната ерозия на планинските скали е създала лабиринт, съдържащ стотици „приказни комини“, гигантски кули и клинове. Следващата спирка ще бъде историческият център, където се намира президентският дворец, както и парламентът и други сгради, датиращи от колониалната епоха. Обяд. Изкачване с въжена линия до Ел Алто, за да се насладите на великолепна панорамна гледка към града. Турът завършва с посещение на "пазара за вещици". Настаняване в хотел в Ла Пас. Нощувка.
12-ти ден: Ла Пас – Куско (закуска, обяд)
Закуска. Трансфер до летището на Ла Пас за полет до Куско. Разглеждане на крепостта Саксайуаман, изградена от огромни каменни блокове, подредени един върху друг с нечувана точност. Отгоре се разкрива спираща дъха панорама към Куско. Обяд. После се спускаме пеша към града и храма на Слънцето, политически и религиозен център на империята на инките. Свободно време следобяд. Нощувка.
13-ти ден: Куско – Писак – циркусите на Морай – Оянтайтамбо (закуска, обяд)
Закуска. Отпътуване към Свещената долина на инките. Ще посетим градчето Писак, едно от най-важните и зрелищни селища в долината и ще се разходим по улиците и из известния пазар на занаятчийски изделия. потегляме към циркусите на Морай, удивителни концентрични тераси със съвършено кръгла форма. Обяд. Следва посещение на селището Марас и при добро метериологично време посещение на солниците на Марас, където се е добивала сол ръчно от праисторически времена до наши дни. Накрая посещение на селището Оянтайтамбо с кацналата в планината крепост. Настаняване в хотел в Оянтайтамбо. Нощувка.
14-ти ден: Агуас Калиентес – Мачу Пикчу – Куско (закуска, обяд)
Ранна закуска. Отпътуване за Агуас Калиентес с влак. Това пътешествие с продължителност от 1ч. и 30 мин преминава през тесен, красив пролом на река Урубамба. Изкачване с автобус до Мачу Пикчу. Изгубеният град на инките, преоткрит едва преди век, очарова всички посетители, не само със заобикалящата го мистерия, но и с невероятната красота на обекта и околните пейзажи. Обяд. Свободно време за разглеждане и снимки. Връщане до Агуас Калиентес с автобус и след това до Оянтайтамбо с влак. Трансфер до Куско. Нощувка в Куско.
15-ти ден: Куско – Лима (закуска)
Закуска. Трансфер до летище Куско за полет до Лима. Пристигаме в Лима. Свободно време. Вечерта полет за Париж.
16-ти ден: Париж
Пристигане в Париж. Нощувка.
17-ти ден: Париж - София
Отпътуване за България. Пристигане в София.

ТОП ОФЕРТИ

Перу и Боливия - Древните империи на Южна Америка
 • Перу и Боливия - Древните империи на Южна Америка
 • Перу и Боливия - Древните империи на Южна Америка
 • Перу и Боливия - Древните империи на Южна Америка
 • Перу и Боливия - Древните империи на Южна Америка
 • Перу и Боливия - Древните империи на Южна Америка
 • Перу и Боливия - Древните империи на Южна Америка
 • Перу и Боливия - Древните империи на Южна Америка
 • Перу и Боливия - Древните империи на Южна Америка

За офертата

Дати на отпътуване:


Маршрут:
София – Париж - Лима - Арекипа - Каньонът Колка – Пуно - езерото Титикака - Островите Урос – Пуно – Десагуадеро – Тиуанаку – Ла Пас - Сукре – Потоси – Уюни - Куско - Свещената Долина - Писак – Циркусите Морай – Оянтайтамбо – Агуас Калиентес - Мачу Пикчу - Лима – Париж - София

Транспорт:
Самолет

Цена от:
8598 лв.

Програма

1-ви ден: София – Париж - Лима
Отпътуване за Перу. Пристигане в Лима. Трансфер до хотела. Нощувка.
2-ри ден: Лима - Арекипа (закуска, обяд)
Сутринта след закуска първо запознанство с Лима. Започваме нашата обиколка с посещение на Мирафлорес – съвременен район, разположен на брега на Тихия океан, както и на Парка на Любовта. Продължаваме с Пласа де Армас – централния площад, в сърцето на стария град, където се намират Катедралата, Кметството и Президентският дворец. Ще посетим църквата Сан Франсиско, една от най-старите в града, както и прилежащите и катакомби. Обяд. Трансфер и полет до Арикипа. Настаняване в хотел. Нощувка.
3-ти ден: Арекипа (закуска, обяд)
Закуска. Заобиколена от 3 вулкана и изградена от светъл вулканичен камък, Арекипа – “белият град” – притежава единствена по рода си архитектура, заради която е включена в списъка за Световното и историческо наследство на ЮНЕСКО. След закуска посещение на площада в живописния квартал Янауара, както и на панорамната площадка Кармен Алто, откъдето се разкрива прекрасна гледка към долината на Арекипа и заобикалящите я вулкани. След това ще посетим колониалния център, централния пазар и манастира Санта Каталина, един от най-красивите колониални манастири на Южна Америка. Обяд. Свободно време. Нощувка в хотела.
4-ти ден: Арекипа - Колка (закуска, обяд)
След закуска се отправяме към каньона Колка. Изкачваме се на Алтиплано (огромно плото в Андите) на над 4000 м надморска височина и прекосяваме резервата Агуада Бланка, където ще имаме възможност да наблюдаваме местната фауна: различни видове лами – вигони, алпака, както и малки чинчили. След като преминем планински проход на 4900 м височина, ще се спуснем в долината на Колка в селището Чивай (3500м). Обяд. Отправяме се през долината на Колка към панорамната площадка Крус дел Кондор, откъдето се разкрива спираща дъха гледка към каньона, към реката, течаща на 1000 м под нас и високите над 2500 м скали отсреща. Това е и мястото, откъдето при късмет ще наблюдаваме величествения полет на кондорите, минаващи понякога на 10 метра от нас. Завръщане в Чивай. Нощувка.
5-ти ден: Колка – Пуно (закуска, обяд)
Ранна закуска. Отпътуване в посока Пуно, през каньона Колка. Спирка за фотопауза на Круз дел Кондор, откъдето се резкрива невероятна гледка към каньона с дълбочина от около 1000 метра и отвесни скали от 3000 метра. От тази плащадка при късмет може да се види и величественият полет на кондорите, които понякога лететят на няколко метра от туристите. Обяд – сух пакет. Посещение на типични селища. Пристигане в Пуно. Нощувка.
6-ти ден: езерото Титикака - островите Урос – Пуно (закуска, обяд)
След закуска потегляме към езерото Титикака. То е най-високо разположеното плавателно езеро в света. Най-голямата атракция в него са плаващите острови Урос – около 45 на брой. Изкуствено направени са от местното население от тръстика. Всеки от островите има живот около 30 години. След което потъва, а междувременно местните са построили нов, като са преместили цялата си покъщнина. Завръщане в Пуно. Обяд. Свободно време. Нощувка.
7-ми ден Пуно – Десагуадеро – Тиуанаку – Ла Пас (закуска, обяд)
Закуска. Отпътуване за Боливия. Попътна спирка в Тиуанаку UNESCO – политически и духовен център на цивилизация, датираща от 1500 г.пр.н.е. и съществувал много преди историята на инките. Обяд. След това продължаваме по направление на Ла Пас. Настаняване в хотел. Нощувка.
8-ми ден Ла Пас – Сукре (закуска, обяд)
Закуска. Трансфер до летището в Ла Пас за полет до Сукре. Разглеждане на Сукре – конституционната столица на Боливия. Първата спирка е на панорамната площадка Раколета, от където се открива впечатляваща гледка към града. Следва посещение на музея на текстила, където се правят демонстрации на производсктво на различни видове текстил от Андите, някои от които от пред испанско време. Обяд. Разходка в колониалния център на града - Националната библиотека, Катедралата на града, двореца на Архиепископа и още много църкви и сгради в колониален стил. Посощение на къщата на свободата, построена през 1621г, а понастоящем музей на боливийската история. Открита е от Симон Боливар – човека, написал боливийската конституция. Настаняване и нощувка в хотел в Сукре.
9-ти ден: Сукре – Потоси – Уюни (закуска, обяд)
Закуска. Трансфер с автобус до Потоси. Градът е разположен на 4100 м надморска височина, което го прави един от най-високо разположени градове в света. През 15в – 17в градът е бил най-важен център на испанската империя в Южна Америка. Тук е разкрито най-голямото находище на сребро на контитента, което е било от стратегическа важност за испанските монарси. Обяд. Разходка из центъра – централният площад с Катедралата и Каза де ла Монеда, където са сечени първите сребърни монети на континента. Отпътуване за Уюни. Настаняване. Нощувка в хотел в Уюни.
10-ти ден: Уюни (закуска, обяд)
Закуска. Екскурзия с джипове 4х4 до солниците на Уюни. Първа спирка до село Колчани, на ръба на солника, където добивът на сол продължава да се извършва по традиционни методи. Джиповете продължават във вътрешността на огромното море от сол, докато се стигне до "Isla del Pescado", разположен на 50 мили в Солните пустини. От върха на този удивителен остров ще можете да се насладите на изключителна гледка към солните масиви и вулкана Thunupa, заобиколен от гигантски кактуси. Свободно време за обяд – сух пакет в тази необикновена обстановка и без съмнение ще се забавлявате, създавайки оптични илюзии, използвайки този уникален фон. Връщане в Уюни в късния следобед. Нощувка.
11-ти ден: Уюни – Ла Пас (закуска, обяд)
Закуска. Трансфер до летището на Уюни за полет до Ла Пас. Разглеждане на столицата на Боливия. Тази обиколка на град Ла Пас ще ви отведе из столицата, сгушена в сюрреалистична обстановка, на височина от 4000 м надморска височина. Посещение на долината на Луната, каньон, където постоянната ерозия на планинските скали е създала лабиринт, съдържащ стотици „приказни комини“, гигантски кули и клинове. Следващата спирка ще бъде историческият център, където се намира президентският дворец, както и парламентът и други сгради, датиращи от колониалната епоха. Обяд. Изкачване с въжена линия до Ел Алто, за да се насладите на великолепна панорамна гледка към града. Турът завършва с посещение на "пазара за вещици". Настаняване в хотел в Ла Пас. Нощувка.
12-ти ден: Ла Пас – Куско (закуска, обяд)
Закуска. Трансфер до летището на Ла Пас за полет до Куско. Разглеждане на крепостта Саксайуаман, изградена от огромни каменни блокове, подредени един върху друг с нечувана точност. Отгоре се разкрива спираща дъха панорама към Куско. Обяд. После се спускаме пеша към града и храма на Слънцето, политически и религиозен център на империята на инките. Свободно време следобяд. Нощувка.
13-ти ден: Куско – Писак – циркусите на Морай – Оянтайтамбо (закуска, обяд)
Закуска. Отпътуване към Свещената долина на инките. Ще посетим градчето Писак, едно от най-важните и зрелищни селища в долината и ще се разходим по улиците и из известния пазар на занаятчийски изделия. потегляме към циркусите на Морай, удивителни концентрични тераси със съвършено кръгла форма. Обяд. Следва посещение на селището Марас и при добро метериологично време посещение на солниците на Марас, където се е добивала сол ръчно от праисторически времена до наши дни. Накрая посещение на селището Оянтайтамбо с кацналата в планината крепост. Настаняване в хотел в Оянтайтамбо. Нощувка.
14-ти ден: Агуас Калиентес – Мачу Пикчу – Куско (закуска, обяд)
Ранна закуска. Отпътуване за Агуас Калиентес с влак. Това пътешествие с продължителност от 1ч. и 30 мин преминава през тесен, красив пролом на река Урубамба. Изкачване с автобус до Мачу Пикчу. Изгубеният град на инките, преоткрит едва преди век, очарова всички посетители, не само със заобикалящата го мистерия, но и с невероятната красота на обекта и околните пейзажи. Обяд. Свободно време за разглеждане и снимки. Връщане до Агуас Калиентес с автобус и след това до Оянтайтамбо с влак. Трансфер до Куско. Нощувка в Куско.
15-ти ден: Куско – Лима (закуска)
Закуска. Трансфер до летище Куско за полет до Лима. Пристигаме в Лима. Свободно време. Вечерта полет за Париж.
16-ти ден: Париж
Пристигане в Париж. Нощувка.
17-ти ден: Париж - София
Отпътуване за България. Пристигане в София.
Резервация:
 • Депозит в размер на 3000 лева;
 • Доплащане до 45 дни преди отпътуване;
 • Предоставяне на копие от паспорт валиден мин. 6 месеца след датата на връщане.

Дoпълнителна информация:
 • безвизов режим за български граждани;
 • необходим документ за влизане в страната с паспорт с минимална валидност 6 месеца след датата на връщане;
 • няма изискване за задължително или препоръчително ваксиниране преди влизане в страната;
 • Агенцията си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове;
 • Агенцията си запазва правото да променя реда на екскурзиите.

Полетни детайли:
22NOV SOFCDG 0700 0910
22NOV CDGLIM 1310 1940
06DEC LIMCDG 2150 1615
08DEC CDGSOF 1010 1400


ПРИМЕРНИ ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА:
 • Lima: Britania или подобен
 • Arequipa: Conde de Lemos Hotel или подобен
 • Colca: Casa Andina Standard Hotel или подобен
 • Puno: Hacienda Plaza или подобен
 • La Paz: Casa de Piedra или подобен
 • Sucre: Capital Plaza Hotel или подобен
 • Uyuni: Tambo Aymara Hotel или подобен
 • Cusco: Casa Andina Standard Koricancha или подобен
 • Sacred Valley: Hacienda Valle или подобен

Срокове за анулации и неустойки:
 • от деня следващ деня на подписване на договора до 90 календарни дни преди датата на тръгване– глоба в размер на 100 лв на турист + сумата за вече издадения самолетен билет.
 • от 89 до 60 календарни дни преди датата на тръгване - 100% от внесения депозит.
 • от 59 до 30 календарни дни преди датата на тръгване - 75% от общата цена на организираното пътуване;
 • под 30 календарни дни преди датата на тръгване - 100% от общата цена на организираното пътуване;
 • Туроператорът предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка за разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт


Цени

Редовни цени - валидни от 01.01.2019 до 31.12.2019
Дата Възрастен в двойна стая Единична стая Възрастен на допълнително легло
22.11.2019 г. 8998 лв. 9480 лв. 8690 лв.


Промо цени* - валидни от 01.01.2019 до 31.12.2019
Дата Възрастен в двойна стая Единична стая Възрастен на допълнително легло
22.11.2019 г. 8598 лв. 9180 лв. 8290 лв.


STOP SALE

Промо цените важат при резервация направена със 100% плащане, минимум 4 месеца преди датата на тръгване.

Цената включва:
 • Самолетен билет София – Лима – София с включен 1 брой багаж от 20 кг;
 • Летищни такси;
 • 9 нощувки в Перу /1 в Лима, 2 в Арекипа, 1 в Колка, 2 в Пуно, 2 в Куско, 1 в Оянтайтамбо /;
 • 5 Нощувки в Боливия /2 в Ла Пас, 1 в Сукре, 2 в Уюни/;
 • 1 нощувка в Париж;
 • 14 закуски;
 • 13 обяда;
 • Вътрешен полет Лима - Арекипа;
 • Вътрешен полет Ла Пас – Сукре;
 • Вътрешен полет Уюни – Ла Пас;
 • Вътрешен полет Ла Пас - Куско;
 • Вътрешен полет Куско-Лима;
 • Летищни такси вътрешните полети с включен 1 брой багаж от 20 кг;
 • Всички трансфери по порграмата;
 • Обиколка на Лима;
 • Обиколка на Арекипа;
 • Обиколка на Ла Пас
 • Обиколка на Сукре
 • Обиколка на Потоси
 • Екскурзия до каньона Колка/ Круз дел Кондор;
 • Екскурзия до Пуно;
 • Екскурзия с джипове 4 х 4 в солниците в Уюни
 • Обиколка на Куско;
 • Екскурзия по езерото Титикака;
 • Разходка с корабче до островите Урос;
 • Разглеждане на солниците на Марас;
 • Разглеждане на циркусите на Марай;
 • Влак до Агуас Калиентес;
 • Влак до Оянтайтамбо;
 • Местни екскурзоводи на английски език;
 • Водач-преводач от агенцията през цялото пътуване;
 • Медицинска застраховка с лимит 10 000 евро, ЗАД Армеец;

Цената не включва:
 • входни такси за посещаваните обекти – 180 лева.
 • допълнителни услуги, не включени в описанието на програмата;
 • лични разходи;
 • бакшиши ( екскурзоводи и шофьори) 3 евро на човек на ден = 51 евро ( заплащат се в България);

 • Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването: 15.
 • Депозит: 3000 лв..

Хотели по програмата

8598 лв.
Куско, Перу
8598 лв.
Оянтаймбо, Перу
8598 лв.
Париж, Франция
8598 лв.
Уюни, Боливия
8598 лв.
Сукре, Боливия
8598 лв.
Арегипа, Перу
8598 лв.
Колка, Перу
8598 лв.
Пуно, Перу
8598 лв.
Ла Пас, Боливия
8598 лв.
Лима, Перу
8598 лв.

Допълнителни услуги

Название Избираема Цена
входни такси за посещаваните обекти ДА 180 лв.
допълнителни услуги, не включени в описанието на програмата ДА
лични разходи ДА
бакшиши ( екскурзоводи и шофьори) 3 евро на човек на ден ( заплащат се в България); ДА 100 лв.

Полезно

Резервация:
 • Депозит в размер на 3000 лева;
 • Доплащане до 45 дни преди отпътуване;
 • Предоставяне на копие от паспорт валиден мин. 6 месеца след датата на връщане.

Дoпълнителна информация:
 • безвизов режим за български граждани;
 • необходим документ за влизане в страната с паспорт с минимална валидност 6 месеца след датата на връщане;
 • няма изискване за задължително или препоръчително ваксиниране преди влизане в страната;
 • Агенцията си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове;
 • Агенцията си запазва правото да променя реда на екскурзиите.

Полетни детайли:
22NOV SOFCDG 0700 0910
22NOV CDGLIM 1310 1940
06DEC LIMCDG 2150 1615
08DEC CDGSOF 1010 1400


ПРИМЕРНИ ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА:
 • Lima: Britania или подобен
 • Arequipa: Conde de Lemos Hotel или подобен
 • Colca: Casa Andina Standard Hotel или подобен
 • Puno: Hacienda Plaza или подобен
 • La Paz: Casa de Piedra или подобен
 • Sucre: Capital Plaza Hotel или подобен
 • Uyuni: Tambo Aymara Hotel или подобен
 • Cusco: Casa Andina Standard Koricancha или подобен
 • Sacred Valley: Hacienda Valle или подобен

Срокове за анулации и неустойки:
 • от деня следващ деня на подписване на договора до 90 календарни дни преди датата на тръгване– глоба в размер на 100 лв на турист + сумата за вече издадения самолетен билет.
 • от 89 до 60 календарни дни преди датата на тръгване - 100% от внесения депозит.
 • от 59 до 30 календарни дни преди датата на тръгване - 75% от общата цена на организираното пътуване;
 • под 30 календарни дни преди датата на тръгване - 100% от общата цена на организираното пътуване;
 • Туроператорът предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка за разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт


Изпрати запитване